petak, 22.03.2013.

I know you hear me but can you reach me

Ova haljina stigla mi je prije nekoliko dana i moram priznati da će biti jedan od mojih ljetnih favorita. Retro print sa autićima odaje zaigranost i savršena je za pin-up kombinacije, koje obožavam nositi ljeti. Što me dodatno oduševilo jest da je od finog čvršćeg prozračnog pamuka te da zadržava formu. Jedini minus jest što nisam najbolje proučila mjere pa mi je malo preuska u predjelu grudi , no već imam plan kako je malo prekrojiti da bolje stoji. Savjet - naručite broj veću. Naručila sam je sa CozBest-a, malog novog online shopa sa pristupačnim cijenama. Shipping je bio poprilično brz, došla mi je za malo više od 2 tjedna. LINK NA HALJINU

Sjećate li se mojih crvenih špic papak cipelica koje sam nosila u milijun kombinacija? Bilo je vrijeme da odu u mirovinu jer su već u raspadnom stanju pa sam iz zamijenila novim parom iz ShoeBox-a. Nijansu tamnije, superudobne Jessica Simpson su nasljednice mojih omiljenih cipela i vjerujem da ćete ih se nagledati u naredno vrijeme. Slažem se da uvijek treba imati jedan par klasičnih crnih salonki, no crvene su uvijek bolji izbor. I najjednostavnija ležerna kombinacija uz njih izgleda zanimljivo, nosive su u svim prigodama, a tako bezvremenske. Možda zvuči blesavo, ali kada nataknem crveni par cipela, odmah se osjećam bolje, a i ne možete proći nezapaženo, pravi eye-catcher :)

Na koncertu Jessie Ware je bilo divno! Uživo zvuči još bolje, zabavna je, vrckasta i simpatična i sa sigurnošću mogu reći da mi je to bio jedan od najdražih, ako ne i najdraži koncert ikad! Uspjela sam joj pokloniti ogrlicu i bila sam presretna kada je usred koncerta odlučila razmotati poklon i staviti je na sebe. Skroz anbilivbl iskustvo :) Jedva čekam njen nastup u 9. mjesecu na Unknown festivalu :))

0162012

edit: Jessie Ware fan club mi je poslao i video :D




B.

Što sam nosila:

kožna jakna - Sheinside
haljina - CozBest
bluza - Sheinside
torbica - H&M
sunčane naočale - Giant Vintage
cipele - Shoebox

_IGP0001

_IGP0011

_IGP0009

_IGP0003

_IGP0007

_IGP0013

- 11:02 - Komentiraj (14) - Link na post

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Nekomercijalno-Bez prerada.