četvrtak, 08.11.2012.

Primadonna girl

Bok!



Projekt o kojem sam vam nedavno pisala te koji smo nedavno započeli napokon je službeno vani! Kaže se „Prvi mačići se bacaju u vodu“, no mi se trudimo i vjerujemo da smo opravdali vaša očekivanja te da ćemo idući put i kako vrijeme ide biti sve bolji i bolji.
Cilj ovog projekta jest modu sa piste donijeti direktno na ulice i to ne preko nekog modnog časopisa ili slavnih osoba, već više u nekom streetstyle ozračju.

Odjeća hrvatskih dizajnera dostupna je svima nama, poneki komadi zaista nisu toliko skupi, a o kvaliteti ne treba ni govoriti. Ovim projektom želimo pokazati kako je nosiva i u dnevnim izlascima, u normalnim životnim situacijama, a potvrdili smo i jedno modno pravilo Anne Dell Russo – „Nosite večernju odjeću po danu, to je neočekivano“.

Za potrebe ovog snimanja koristili smo dvije haljine iz posljednje kolekcije mladog talentiranog dizajnera Aleksandra Žarevca sa FASHION.HR-a i šešir poznatih sestara BOUDOIR koje su ove godine na CRO A PORTER-u proslavile 20 godina predivnom revijom Rocking baroque.

Sjajno smo se zabavili i uživala sam u ugodnom opuštenom radnom timu!

U ime svih nas zahvaljujem se Aleksandru Žarevcu, Martini Čičko Karapetrić i Morani Saračević – predivnim BOUDOIR, Juri Perišiću na fotografijama i Nikoli Grbinu kao umjetničkom direktoru „Primadonna girl“ na ideji i mogućnosti realizacije.
Uživajte u PRIMADONNA GIRL :D


p.s. što mislite tko je dizajner sa kojime surađujemo u nastavku? :)

IMG_0848

IMG_0932

IMG_0853

IMG_1055

IMG_1011

IMG_0986

IMG_1006


- 17:00 - Komentiraj (18) - Link na post

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Nekomercijalno-Bez prerada.